Recenze Flaro.cz

Nejnovější recenze od zákazníků Flaro.cz:

4-5 hvezdMilada 
6. dubna 2019
plus_ Široký sortiment, skvělé ceny, jednotné poštovné

5 hvezd_1Romana Z.
2. dubna 2019
plus_ Objednáno, zaplaceno, dorazilo za týden, protože se balíček zpozdil na poště

4 hvezdyAnonymní uživatel
25. března 2019
plus_ Zboží dorazilo
 
minus Delší doba doručení - 7 dní

5 hvezd_1Karoles
8. března 2019
plus_ Objednal jsem si pánskou mikinu
plus_ Kvalitní provedení a zpracování, celkově materiál v pohodě
plus_ Rychlé dodání - 4 dny

5 hvezd_1Anonymní uživatel
5. března 2019
plus_ Velký výběr letních šatů za příjemné ceny

4-5 hvezdAnička K.
26. února 2019
plus_ Plesové šaty dorazily rychle, hezky zabalené
 
minus Musela jsem je nechat zúžit, ale s tím se počítá

4-5 hvezdMartin
17. února 2019
plus_ Nakupuji zde poprvé, ale jsem příjemně překvapen. Nečekal jsem takové pohodové objednání a doručení zboží
 
minus Ne u všeho se najde větší velikost, ale nosím běžně 4XL, nemám co povídat

5 hvezd_1Anonymní uživatel
10. února 2019
plus_ Plesové šaty skvěle sedí
plus_ Objednám ještě jedny pro dceru

5 hvezd_1Anonymní uživatel
1. února 2019
plus_ Šaty jsou prima, příjemný materiál
plus_ Ochotná slečna na emailu, vždy jsem odpověď dostala během chvíle
plus_ Seriozní jednání, mám z nich dobrý pocit
plus_ Objednám znovu, doporučuji všem

5 hvezd_1Karolína Lechnerová
24. ledna 2019
plus_ Děkuji za bezproblémový postup u mé objednávky
plus_ Doručení za 7 dní, asi bylo skladem

4-5 hvezdPavel Pasek
19. ledna 2019
plus_ Objednavka probehla bez problemu, dodani taky v pohode. Diky, jsem spokojeny

4-5 hvezdPavla Ř.
17. ledna 2019
plus_ Obchod doporučuji, seriozní jednání
 
minus Pomalejší dodání

4-5 hvezdMiloslava
14. ledna 2019
plus_ Pečlivě zabalený balíček včera dorazil, děkuji. Doporučuji

5 hvezd_1Romana
10. ledna 2019
plus_ Eshop všem moc doporučuji, úžasná komunikace, vstřícné jednání
 

5 hvezd_1Anonymní uživatel
02. ledna 2019
plus_ Spokojenost
plus_ Ochota
plus_ Široký výběr, rozsáhlá nabídka zboží
 
Jsem s eshopem flaro spokojena. Mohu doporučit - jen kladné recenze

3_5 hvezdMíša B.
30. prosince 2018 
minus Zboží nepřišlo do Vánoc, přišlo až mezi svátkami

5 hvezd_1Miroslav Barák
27. prosince 2018
plus_ Není nic lepšího než potěšená rodina, když obdrželi dárky z tohoto eshopu

5 hvezd_1Diana
23. prosince 2018
plus_ Včera dorazily věci pod stromeček, sice na poslední chvíli, ale stihlo se to. Díky flaro.cz

5 hvezd_1Kája Bílá
22. prosince 2018
plus_ Zimní parka v pohodě, sedí dobře

4-5 hvezdŠtefan Král
18. prosince 2018
plus_ Manželce jsem koupil šaty na ples, byla spokojena
plus_ Nezadal jsem u platby variabilní symbol, slečna přes email mi potvrdila, že platbu dohledali

4 hvezdyAnonymní uživatel
15. prosince 2018
plus_ Objednány 4 věci, dorazily 3
 
minus 1 položka nedorazila
 
1 položka bohužel nedorazila, vrátili peníze bez problému. Peníze jsem měla za 3 dny na účtě

5 hvezd_1Adriana L.
10. prosince 2018
plus_ Objednavala jsem vanocni saty a svetrik. Dorazilo v poradku hezky zabalene

4-5 hvezdMatus
2. prosince 2018
plus_ Dárky pro celou rodinu na Vánoce
plus_ Objednal jsem s předstihem, nemusím řešit narvané obchoďáky

4-5 hvezdAnonymní uživatel
28. listopadu 2018
plus_ Kvalitní bavlněné zboží
 
minus Doba dodání ca 3 týdny

5 hvezd_1Sofie
23. listopadu 2018
plus_ Plesové šaty - doporučuji
plus_ Šaty byly skladem, dodání do 3 dní

5 hvezd_1Petra Chovancová
15. listopadu 2018
plus_ Little Pet Shop za skvělou cenu
plus_ LPS figurky 20 ks. Díky likvidaci skladu dorazily za 3 dny
plus_ Objednám znovu určitě

5 hvezd_1Anonymní uživatel
10. listopadu 2018
plus_ Spokojená jsem velice
plus_ Slečna na emailu mi poslala sledovací číslo a zásilku jsem si hlídal

4 hvezdyMiroslava Řezníčková
27. října 2018
plus_ saty na ples dorazily
 
minus doba doruceni, ale kdyz objednate s predstihem, tak v pohode
 
Objednala jsem tyto saty na prodlouzenou do tanecnich, bohuzel nestihly prijit, tak je vezmu na druhou prodlouzenou :)))

5 hvezd_1Josef Starý
23. října 2018
plus_ Zaujala mě sleva na pánské bundy
plus_ Objednal jsem zimní bundu a v pořádku dorazilo
 
Jsem spokojený s provedením a kvalitou výrobku. Velikost sedí. Děkuji Flaro.cz za super přístup

4-5 hvezdJana Míková
15. října 2018
plus_ Nakupuji zde pravidelně a vždy jsem byla spokojena
plus_ Objednala jsem LPS 20 ks za 399 Kč a spokojenost
 
 
 
minus Dorazily za 14 dní

4-5 hvezdAnonymní uživatel
3. října 2018
plus_ Doporučuji
plus_ Flaro.cz - objednávám opakovaně a vždy spokojenost
 
minus Doba doručení, ale kdo nepospíchá, tak v pořádku

4-5 hvezdKaroline89
27. září 2018
plus_ Záclony jsou krásné
plus_ Objednám i závěsy, ať to mám komplet
 
minus Na záclony jsem musela použít své háčky, ale ani vlastně neměly být součástí balení

5 hvezd_1Radka D.
21. září 2018
plus_ Dorazily šaty na ples
plus_ Modré se třpytkami a jsme spokojeny s dcerou
 
Doporučuji všem, kdo chtějí koupit
 

5 hvezd_1A.L.
18. září 2018
plus_ Super přístup
 
Vše dorazilo v pořádku a rychle. Kdybych měla známkovat jako ve škole, tak dávám podtrženou jedničku. DÍKY!

5 hvezd_1Anonymní uživatel
13. září 2018
plus_ Jsem spokojená, objednám znovu
plus_ Flaro.cz doporučuji
plus_ Mickey Mouse a Minnie Mouse sortiment
 
Objednala jsem si teplákovku Mickey a a velkého plyšáka Minnie, dorazilo za 12 dní i když psali 3 týdny, protože zboží zrovna není skladem, tak jsem byla překvapena. Balík mi přišel doporučeně od české pošty

5 hvezd_1Radka Soukupová
11. září 2018
plus_ Plesové šaty nádhera, dcera na plese zazáří 
plus_ Dámské plesové společenské večerní šaty do tanečních a na svatbu - modré
 

4 hvezdyAnna Korinkova
5. září 2018
plus_ koupila jsem oblozeni na zed a v poradku
 
minus delsi doba doruceni, ale nelituju
 

4-5 hvezdAnonymní uživatel
3. září 2018
plus_ Světýlko do záchoda fakt super, mění barvy, ideální pro děti
plus_ Potah na židli - elastický, krásně drží na židli, zamaskoval jsem odřenou kůži :-)
 
minus Baterie nebyly součástí balení
 

4-5 hvezdAnonymní uživatel
30. srpna 2018
plus_ Plesové šaty - doporučuji
plus_ Vše proběhlo bez problému
 

5 hvezd_1Marek N.
26. srpna 2018
plus_ Objednávám již podruhé, v emailu mi vždy poradí, jakou velikost objednat
plus_ Jsem spokojen
plus_ Doporučuji všem
 

5 hvezd_1Anonymní uživatel
26. srpna 2018
plus_ Objednáno, dorazilo během pár dní, protože bundu měli skladem 
 
 

5 hvezd_1Mgr. Mirek Radkovský
23. srpna 2018
plus_ Děkuji za obchod
plus_ Super nabídka
 
 
Jsem velmi spokojen, dobré ceny
 

4-5 hvezdAnonymní uživatel
22. srpna 2018
plus_ Nízká cena
plus_ Zboží stejné jako na obrázku
plus_ Dobrá komunikace s prodejcem
 
minus Dlouhá doba doručení
 

4-5 hvezdAnonymní uživatel
19. srpna 2018
plus_ Objednala jsem na základě doporučení od kamarádky. Vše proběhlo bez problémů, doporučuji.
 
minus Doporučuji

3_5 hvezdJosefína 
17. srpna 2018
plus_ Zatim jsem byla spokojena
 
minus Hodinky nedorazily, ale vrátili peníze
 

4 hvezdyAndrea
12. srpna 2018
plus_ Ok
 
Zatím mi došla část objednávky, ale v pořádku. Navíc mají dobu doručení 15-30 pracovních dní tak ještě mají čas

4-5 hvezdLaura Martinová
11. srpna 2018
plus_ Velmi spokojen zásilka dorazila tak jak měla doporučuji
 

5 hvezd_1Jaroslav
10. srpna 2018
plus_ vse v poradku dekuji
 

5 hvezd_1Martina Konrádová
8. srpna 2018
plus_ komunikace
plus_ rychlost
plus_ ochota
 
minus nic
 
Doporučuji - rychle jednání
 

5 hvezd_1Anonymní uživatel
7. srpna 2018
plus_ Velký výběr zboží a stále nové a nové věci
 
minus Delší doba doručení (cca tři týdny)
 
Objednala jsem si červené šaty se zimním motivem. Zboží dorazilo v pořádku a kvalita zpracování mě za tu cenu doopravdy překvapila. Protože obchod přidává stále nové a nové zboží, jsem proto přesvědčená, že objednám znovu, doporučuji!
 

3_5 hvezd1987Simona
7. srpna 2018
minus zboží nedorazilo, vrátili peníze
 

4-5 hvezdAnonymní uživatel
6. srpna 2018
plus_ ceny, široký sortiment
 
našla jsem na faceboku reklamu na tento obchod. našla jsem zde pěkne zboží, obednala jsem si šaty a zarazila mě platba na účet. nemam dobre skusenosti s placenim predem, ale riskla jsem to a vyplatilo se. zboží sice dorazilo až za 3 týdny, ale viplatilo se čekat. jsem spokojená a obednam si znova.
 

5 hvezd_1Miška Nová
6. srpna 2018
plus_ Vše ok. Zásilka dorazila v pořádku, takže mohu doporučit.
 

5 hvezd_1Miška Nová
3. srpna 2018
plus_ Krásné topíky a další věci co mám ráda :-)
 
Kupovala jsem teď po druhé novej Topík s krajkou tak se moc těším. Šaty z minulého roku nosím pořád kupovala jsem je se slevou za 399 Kč jsou fakt dobrý.
 

5 hvezd_1Kamil
2. srpna 2018
plus_ konečně shop kterému můžu věřit
 
minus nic, vše ok
 
Nákup 2x jednou kraťasy a teď kompresní tričko. Vždycky v pohodě přišlo to za 23 dní
 

5 hvezd_1Anonymní uživatel
2. srpna 2018
plus_ luxusní zboží na chlapi
plus_ maskáčeový věci
 
mam rád maskáčový věci a zde jsem si opravdu vybral
díky moc
 

4-5 hvezdPepa Král
1. srpna 2018
plus_ Dobrý den, objednal jsem si zboží. Emailová korespondence probíhala v pořádku, platil jsem jsem složenkou na České Poště.
plus_ Zboží dorazilo za 18 dní od zaplacení a jsem spokojený. Jen mikina mi je trochu menší, ale za tu cenu to neřeším.
 
minus Menší velikost
 

3_5 hvezdBarbora
31. července 2018
plus_ Nízká cena
plus_ Velikost sedí
 
minus Doba doručení

5 hvezd_1Hanicka Bila
27. července 2018
plus_ Velky vyber
plus_ Komunikace super
plus_ Saty a plavky skvely
 
minus Nic
 

4-5 hvezdMichaela
24. července 2018
plus_ Hezké denim šatičky za tu cenu se vyplatí. Doporučuju všem co chtějí udělat parádu a moc neplatit.
 

5 hvezd_1Vitaliya
23. července 2018
plus_ velký výběr
plus_ super ceny
 
minus zatím nic
 
Zdravím, moje první objednání byla bundička BOMBER, můžu jen doporučit ;) Jelikož bunda mi byla doručená asi tak za tři týdny a v pořádku, tak jsem si objednala znova. Plavky a šaty jsou doma, velikost sedí, řídila jsem se tabulkou velikosti ( na doporučení na FB) tričko je na cestě a objednala jsem si začátkem 3/2018, takže s doručovací dobou nemají problém a vždy ji dodrží. Komunikace taky fajn.. Takže můžu jen doporučit... .:)
 

5 hvezd_1Tamara Lišková
21. července 2018
plus_ King Queen sortiment
plus_ Pro manžela, pro mě a pro miminko
plus_ Objednám znovu. Děkuji
plus_ Příjemná slečna, která mi pomohla s výběrem velikosti
 

3_5 hvezdlibor
21. července 2018
plus_ syn a manželka byly spokojeni. synovy se hračky líbily a manželka byla nadšená z plesových šatů
plus_ možnost vrácení zboží
 
minus sobě jsem objednal tričko, ale je mi menší. tak jsem zboží vyreklamoval přes email a vrátili mi peníze
 

4 hvezdyRoman K.
20. července 2018
plus_ Set triko + kraťasy pánský - hodnotím kladně, materiál v pohodě - bavlna.
 
minus Musel jsem čekat 14 dní, ale vyplatilo se.
 

5 hvezd_1Jana Bělohlávková
20. července 2018
plus_ Objednala jsem oblečení přítelovi, jsme spokojeni
 

5 hvezd_1Lucie
16. července 2018
plus_ Super ceny, nízké poštovné
 
minus Nic, vše v pořádku
 

4-5 hvezdMartina Doležalová
15. července 2018
plus_ Kupovala jsem šaty se spadlými rameny. Velikost mi poradili přes email a sedí perfektně
 
minus 
 

5 hvezd_1Kulička
10. července 2018
plus_ Objednal jsem Joker mikinu, jsem spokojený, dorazilo hezky zabalené
 
minus Doba doručení cca 2 týdny
 

5 hvezd_1Mates
5. července 2018
plus_ zboží dorazilo v pořádku po 15 dnech 
plus_ vše v pohodě, komunikace maximálně druhý den, vstřícní
 

2_3 hvezdyAnonymní uživatel
4. července 2018
minus Dlouhá čekací doba.
 
Zboží nakonec přišlo, tak jsem o peníze nepřišla, ale rozhodně nehodnotím kladně.
 

4 hvezdyIng. Tomáš Pech
4. července 2018
plus_ Doprava zdarma nad 1000 Kč
plus_ Vrácení peněz
 
Dobrý den,
rád bych se s Vámi podělil o krátkou recenzi na tento obchod. Narazil jsem na Facebooku na reklamu od tohoto internetového obchodu. Konkrétně Army mikina. Líbila se mi, tak jsem si ji objednal, přihodil jsem si do košíku ještě tričko s límečkem (taková žirafa na hrudi). Přišel mi email, že mám zaplatit převodem na účet. Ihned jsem tedy zaplatil a čekal. Druhý den mi přišel email, že platba byla v pořádku přijata a zboží bylo předáno dopravci. Čekal jsem tedy a po třech týdnech mi dorazila výše zmiňovaná Army mikina. Velikost seděla, materiál taky ujde. Tričko v balíku ovšem nebylo. Napsal jsem tedy email, kde je triko a pán za druhou obrazovkou mi sdělil, že je na cestě, že zboží bylo zasláno ve dvou balících. No budiž, nespěchal jsem na to, tak jsem čekal ještě dalších 14 dnů. Tričko stále nikde, tak jsem napsal další email a nakonec mi tedy vrátili peníze, protože se balík někde ztratil. 

Kdybych to měl shrnout, tak v podstatě je vše v pořádku. Sice je delší čekací doba na zboží, ale když nedorazí, tak vám vrátí peníze. Doporučuji tento obchod i přes delší dobu dodání.

Děkuji
Ing. Lukáš Pech

3 hvezdyJarmila Koryna
5. července 2018
 
minus Objednala jsem si tapetu na zeď. Po měsíci mi dorazil balíček. Rozbalila jsem a zjistila, že mi dorazila bohužel červená barva místo stříbrné. Vrátila jsem tedy zboží a vrátili peníze. Chápu, že se to může stát.
 

4-5 hvezdPavel 
1. července 2018
plus_ Objednávám podruhé a spokojenost
 
minus Nic
 

5 hvezd_1Anonymní uživatel
27. června 2018
plus_ Spokojenost se zbožím
 
 
I po 3. objednávce jsem naprosto spokojený
 

4-5 hvezdTom
20. června 2018
plus_ Bunda s mikinou dorazily
plus_ jsem spokojen
 
minus Přišlo ve dvou balících
 
I po 3. objednávce jsem naprosto spokojený
 

4 hvezdyJani.xx
18. června 2018
plus_ velky vyber za nizke ceny
plus_ zbozi jsem mela doma do 3 tydnu, jsem spokojena
 
minus nemam
 
obchod mohu doporucit, solidni jednani a velky vyber
 

4-5 hvezdKarin
15. června 2018
plus_ moc pekne vecicky
plus_ prijemna a rychla komunikace s obchodem pomoci emailovych zprav
plus_ Objednala jsem si saty a damsky stylovy TOP. Zbozi prislo v poradku ve dvou baliccich behem 3 tydnu. 
Mohu doporucit, s nakupem jsem byla spokojena.
 
minus vse ok
 

5 hvezd_1Karin
10. června 2018
plus_ Za par korunek krasné věcičky
 
minus Čekala jsem asi měsíc protože to pošta ztratila, šla jsem na poštu na pokyn Flaro.cz. Balíček se na poště dohledal :-)
 

3 hvezdyRosti_slav
27. května 2018
plus_ Doručeno za 14 dní poštou
 
minus Chtěl jsem zboží na dobírku, ale není možnost, pouze platba předem
 

4 hvezdyPetr Hanák
23. května 2018
plus_ Platba proběhla v pořádku, zboží přišlo za 14 dnů
 
Nakoupím znovu
 

4 hvezdyAnonymní uživatel
5. května 2018
plus_ Koupil jsem kraťasy, neseděly v pase, tak jsem je vrátil a vrátili mi peníze do týdne na můj účet.
 
minus Škoda, že kraťasy neseděly
 

5 hvezd_1Honza
28. dubna 2018
plus_ Tričko měli skladem, dorazilo během 4 dní jako balík do ruky od ČP. Díky
 

5 hvezd_1Radim
16. dubna 2018
plus_ Vše v pořádku, děkuju